fredag den 27. januar 2012

Fredags Fristeren - Kager

Dagens fristelse er cup cakes med varieret pynt. Jeg er ved at falde på halen af bare forbavselse, når jeg ser de kager som diverse bloggere laver. Det er små kunstværker!
Jeg tror jo på egne evner - så jeg tænker straks "Hvor svært kan det være?" og går selv igang. Men det er faktisk ret svært - hvis det både skal se godt ud og samtidig smage godt. Jeg har forsøgt mig frem nogle gange og har samlet lidt forskellige billeder til jer. Men jeg indrømmer selv, at jeg ikke er sluppet lige heldigt fra dem alle..


Så med denne fredags frister håber jeg, at kunne inspirere dig til at gøre det bedre end jeg har gjort :-)
Jeg har ikke givet op, men jeg bliver vist nødt til at sætte mig noget mere ind i, hvad det egentlig er de gør, de der kage entusiaster ;-)
Ha' en rigtig dejlig weekend!
Kagedrømme (eller mareridt) fra
Skt.Helena

6 kommentarer:

 1. Jeg har også tit tænkt "hvor svært kan det være", men indrømmet... helt nemt er det ikke. Og du har lavet små roser. Det er mere avanceret end det jeg kan præstere :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Roserne var faktisk slet ikke så svære at lave, når først man kom igang..

   Slet
 2. Jeg synes nu, de ser rigtig, rigtig fine ud :)
  Men uanset hvad er det vel smagen, der er det vigtigste? Jeg husker på en af vore rejser som børn at vi var på et fint konditori. Noj hvor var kagerne flotte, og det var svært at vælge. Men hvor blev jeg skuffet, da jeg smagte. De skulle ikke have været spist men kun udstillet. Så smag frem for udseende til mig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret i at smagen er vigtigst. Men det gør heller ikke noget at en kage er en fryd for øjet. Hvis det er en flot kage forventer man måske også noget mere af den end hvis ikke den var særlig køn?! Jeg tror også, at vi danskere er ret kritiske mht. kager - da vi er vant til god kvalitet.

   Slet
 3. Jeg kan nemt fristes af dine fine kager og kan kun give dig ret i, at det er møg svært. Men det er jo ofte kunsten, at det skal se enkelt ud.

  Siden min datter Salli og jeg var på cupcake kursus, har vi kun leget med det en enkelt gang, og det blev absolut ikke til at vise frem... derfor skyndte vi os bare at spise det :)

  SvarSlet
  Svar
  1. hehe - ja, hvis det mislykkes kan man jo bare spise det - så er beviserne væk! hehe :-)
   Jeg har overvejet et kagekursus, men har ikke kunnet finde nogen i mit område. Men hvis jeg tyder din kommentar ret, så er I ikke blevet bedre til at lave pynt/kager af den grund?

   Slet

Skriv gerne en kommentar!
Jeg læser dem alle med glæde og forsøger at besvare alle :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...