Om bloggen

Om bloggen..

Denne blog er fortrinsvis en haveblog, men også en blanding af mine interesser:
Haven, drivhus, opskrifter, mad, bøger, gode film, husdyrerne, børnene og selve livet - ikke nødvendigvis i den rækkefølge :-)

Hver fredag lancere jeg Fredags Fristeren. Det kan være en anmeldelse af en film, teater, en udstilling eller andet kulturelt. Det kan også være en rigtig lækker opskrift som jeg bare synes at du prøve. Det kan være en god idé til noget du kan foretage dig med kæresten, din mand/kone, veninderne eller med børnene. Jeg fortæller nogen gange om steder du bare skal besøge i udlandet eller udvalgte byer.  Det kan også være en anmeldelse af et godt spisested eller bare nogle lækre billeder der kan friste dig..
Kort fortalt er det meningen, at du kan lade dig friste til at prøve noget nyt i den weekend der lige er startet, når du læser mit indlæg. Jeg håber, du lader dig friste eller inspirere :-)


Følg med på Skt.Helena, hvis du har lyst. Jeg elsker at få nye (gerne faste) læsere. Du er rigtig velkommen! - også til at smide en kommentar.
        
Bloggerhilsner

Skt. Helena

PS. Hvis du vil vide hvorfor min blog hedder Skt.Helena, skal du kigge under fanen "Skt.Helena" eller på dette link: http://skthelena.blogspot.com/p/kloge-ord.html 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en kommentar!
Jeg læser dem alle med glæde og forsøger at besvare alle :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...