onsdag den 23. november 2011

Tågen letter...

..forhåbenligt snart. Der er utrolig mildt for årstiden og det er vi havefolk glade for, for så kan vi komme noget mere i haven, inden jorden bliver for hård at grave i. Der er også en vis hygge ved al den dis og tåge der ligger over landet som en dyne. Men bare ikke når den bliver ved med at være der. Jeg synes, at der er alt for fugtigt og klamt over alt.

 


Sidste år havde vi sne på nuværende tidspunkt. Og jeg kan rigtig godt lide sne - så jeg håber, at den kommer igen i år. Måske lidt mere moderat og ikke i så lang tid - men ellers har jeg elsket vores danske vinter de sidste to år. Selv om jeg nok er ret alene om det..

Jeg håber meteologerne har ret, når de siger at der kommer kraftig vind sidst på ugen - der vil få tågen til at lette. Så kommer jeg måske også af med min influenza..

Satellit billede over danmark i dag..

Forkølede hilsner
Skt.Helena

4 kommentarer:

 1. Aii hvor træls er du blevet syg ? (det må du drikke væk på fredag !)...nåhm spøg til side høøh. Lækre billeder du har skudt :-)

  SvarSlet
 2. @Bettina Holst:
  Na, ne er nimelig nræls at nære nornølet :-)
  Men måske et glas rødvin kan jage det væk?! man ved det jo ikke før ma har prøvet.. ;-)

  SvarSlet
 3. God bedring!!! Og tak for dit forslag til mine stjerner. Så skal jeg dog igang med at lave mange flere. De første har jeg sat på bloklys og lagt i mine blomster.

  SvarSlet
 4. @Skipper:
  Tak for det.. Hvor er det bare ØV at være syg..:-(
  Vel'be'kom :-) Også gode ideer.

  SvarSlet

Skriv gerne en kommentar!
Jeg læser dem alle med glæde og forsøger at besvare alle :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...