fredag den 25. november 2011

Fredags Fristeren - Det' indviklet!

Denne fredag vil jeg friste dig med en DVD film, som lige er noget for os omkring de 40. Jeg er i hvert fald faldet for den :-)
Det er en ind imellem hysterisk morsom historie om - en fraskilt kvinde, hendes eksmand, børn, nye romance og de forviklinger det giver. Det er også en fortælling om at komme levende om på den anden side af en skilsmisse.. En film i Feel good genren.Resume:
"Det' indviklet' er en romantisk komedie af Nancy Meyers, der tidligere har skabt 'What Women Want' (2000), 'Something’s Gotta Give' (2003) og 'The Holiday' (2006).
Jane (Meryl Streep) og Jake (Alec Baldwin) har været skilt i ti år. De har udviklet et let og venskabeligt forhold til hinanden, og de er begge kommet videre i livet.
Jake har mødt en yngre kvinde, Jane har startet et succesfuld bageri/restaurant. Til en middag efter deres voksne søns college dimission kompliceres deres situation dog, da de pludselig begge mærker suget i maven.
Adam (Steve Martin) - den nyligt skilte mand, der arbejder på Janes nye køkken, men som er ved at falde for sin arbejdsgiver..

Hvem er sammen, og hvem er gået fra hinanden? Hvem er kærester, og hvem er elskere? Og hvor seriøst er det i grunden? Svaret er som regel: 'Det' indviklet'"
Se den! Du kommer til at grine - det lover jeg. Om ikke andet så for at se det lækre konditori/Cafe Jane driver i denne historie.. Mums!

De har lovet orkan hen over weekenden - så lej/køb denne dvd og hyg dig indendøre ;-)

Morsomme hilsner
Skt.Helena

7 kommentarer:

 1. Synes det er herligt at Meryl Steep som er 60+ spiller en på 40+ - Fantastisk kvinde. Var vild med hende i Mama Mia! Blir' det sikkert også i denne!!

  SvarSlet
 2. Rigtig god film, der kan anbefales. (Jeg har´set den)
  Ha´en rigtig dejlig dag.
  Vh. Marianne i Hvam.

  SvarSlet
 3. Jeg har set den, men kunne faktisk godt fristes til at se den igen... :o)
  Kærlig hilsen 50+

  SvarSlet
 4. Har også set den og det er en god total tøsefilm (og det er jo ikke det værste der findes) :-)

  SvarSlet
 5. @Bente Velkommen på bloggen!
  - Ja hun er altså imponerende Meryl Streep. Ja, hun er også god i denne film.

  @Marianne:
  Enig! hehe

  SvarSlet
 6. @Friis:
  Gør det endelig. Jeg har set den 3 gange nu tror jeg - og den er stadig god! - også når man er 50+ ;-)

  SvarSlet
 7. @Bettina H:
  Ja, er den ikke bare skøn. Nogen gange klukker jeg højt - specielt scenen med pc'en i soveværelset til sidst i filmen :-) Hahahaa

  SvarSlet

Skriv gerne en kommentar!
Jeg læser dem alle med glæde og forsøger at besvare alle :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...