tirsdag den 15. november 2011

Eyesore

......det engelske udtryk for når noget forstyre øjet, når noget er meget grimt eller ligefrem føles fornærmende for helheden. På dansk direkte oversat til øjenbæ (!!) Eyesore kan være individuelt - nogen syntes at grafitti er små mesterværker, hvor andre hellere ville være foruden.

Mange havebloggere har taget dette emne med eyesore op, fordi Frøken Solhat gik foran og viste et godt eksempel - og samtidig udnævnte november til eyesoremåned. Hvis man har lyst til at være med - er det meningen at vi her viser det grimmeste, vi har i haven. Det vi altid undgår at få med på de billeder vi normalt ligger herude på bloggene. Det kan være det hjørne man bruger til at opmagesinere ting og sager - også kaldet materialegård hos nogen :-) eller et billede af en plastikrædsel - det være sig gyngestativer eller sandkassen.. Du bestemmer selv.

Jeg springer med på bølgen og viser de grimme og rodede sider af min have. Og jeg garantere at jeg ikke springer over noget. Nu får I det - råt for usødet! :-)

 Denne skrænt er min konstant dårlige samvittighed. Den er  fyldt op med ukrudt, fordi jeg aldrig når at blive helt færdig med at luge, før der kommer nyt op... nå ja.. og så er der lige lidt rod på fliserne også..
 Rod
 Lidt af hvert.. man ved jo aldrig hvad man lige kommer til at mangle..

 Drivhuset er ikke specielt kønt på denne årstid.. Selv om vi har forsøgt at holde en vis orden i det..
Og man er vel jyde..
Så hvor gør man af sådan et bæst, når den ikke er i brug??

Nu tror jeg ikke, at I kan holde til flere rædsler. Jeg har heller ikke flere sådan en råkold og tåget november formiddag.
Ha' en rigtig dejlig dag!
Rædsomme hilsner
Skt.Helena

10 kommentarer:

 1. Ja uha, som vi da allesammen har noget i krogene!! Måske de næste måneder skal dedikeres til nye opfindsomme måder at gemme sine øjenbæ'er på... :o)

  SvarSlet
 2. Ha ja de der øjenbæ´er har vi vist alle. I alle mine krukker f.eks. hænger sørgelige sommerblomster, der endnu ikke er smidt ud...

  SvarSlet
 3. Nåh jah..... jamen, det ser jo bare ud til, at I laver en masse ;-)))

  Jeg synes, der ser ud til at være pæn orden i dit drivhus, og så ser det spritnyt ud. Mine to små trænger til afvaskning - de er ret grønne lige nu. De plejer at blive vasket hvert efterår.

  SvarSlet
 4. Ja - der er vist udfordring i at få lavet nogen "haverum" hvor vi kan gemme det uskønne og alt rodet.
  Jeg tænker at jeg må have nogen buske/hække på banen til at skjule med :o)

  SvarSlet
 5. @Fru.Friis:
  Ja, det kan være det er det vi skal få tiden til at gå med her i vinter.. At finde måder at skjule alt rodet på! :-)

  @Bettina H:
  He He Det gør der også i nogle af mine.. Sådan er der bare nogle ting der gentager sig hvert år, ik'? ;-)

  @Marlene:
  Jo jo - det meste af vores rod er byggerod, det har du ret i. Så på et tidspunkt forsvinder det..
  Du har ret i at drivhuset ser nyt ud - fik det i foråret. Men det er pænt vasket af for vinteren -og bliver det igen til foråret :-)
  Det er altså stadig lidt forvirrende at du har to forskellige profiler.. :-)

  @Berit:
  Buske/hække kunne være en god løsning til at dække for lidt af rodet eller en materialegård. Bare ikke lige der midt på fliserne hvor mit rod er :-)

  SvarSlet
 6. Jeg har været til en vigtig (vigtig ifm. mit job)eksamen i dag og er helt oppe at køre lige nu :-) :-) :-) For det gik rigtig fint og det er bare SÅ dejligt!

  SvarSlet
 7. Hvor er du flittig at vaske drivhuset to gange om året ;-)

  Ja, det kan det nok godt være - forvirrende - men jeg skifter lidt, da jeg gerne vil have læsere ind på julebloggen også. Efter jul bruger jeg kun Staudefeen profilen ;-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 8. @Marlene:
  Det er også helt ok. Man skal bare lige vænne sig til det :-) Og selvfølgelig vil du gerne gøre lidt reklame for den nye blog - som hermed er givet videre :-)

  Tak! :-)

  SvarSlet
 9. Tak :-)

  Men det er nu heller ikke kun for reklamens skyld - jeg er nok lidt doven, for jeg sidder med begge blogs, og for at skifte konto skal jeg logge ud og ind igen med koder osv. ;-)))

  Kh. Marlene

  SvarSlet

Skriv gerne en kommentar!
Jeg læser dem alle med glæde og forsøger at besvare alle :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...