Tomaterne er en succes. Det tager rigtig lang tid at lave dem - og problemet var at jeg ikke rigtig vidste, hvilken konsistens de skulle ende med at have - så må man jo prøve sig lidt frem.
Dagens høst
- måtte dog en tur mere i drivhuset og finde det dobbelte for at fylde en bradepande
I halve med diverse krydderier - klar til at komme i ovnen
Færdigbagte efter ca.5½ time
Det endelige produkt, med etiket :)
Gad vide hvor længe de kan holde sig? eller for lov til at holde :)
Ovnbagte hilsner
Helena
PS. Er der nogen der har set sådan en spøjs tomat før? :)
Mmmm soltørrede tomater...love it....hahahhh og en mandetomat...eller jeg mener...en tomat med stor næse selvfølgelig... :-)
SvarSletHvor ser det lækkert ud :))) Og skidt da med at brødene blev flade, når bare de smagte godt.
SvarSletHar du brugt atamon i glasset, eller venter du og ser hvor længe de holder sig?
@Bettina H: He he. Min søn sagde noget lignende: "Det ka' da også godt ligne en stor næse" "ja" sagde jeg - "Hvad tænkte du ellers på??" :-) Sjovt at en alm. tomat får sådan en form - men den er god nok.
SvarSlet@Koh-i-Noor: Tak! :-) Jeg har kun brugt olivenolie som konservering. Så må vi se hvor længe de holder.