fredag den 5. august 2011

Agurketid

Jeg holdt op med at tælle, hvor mange agurker vi har høstede, da vi var et sted mellem 30 og 40 stk. Og vi høster stadig. Vi har ikke altid kunne nå at spise dem og selv om vi også har foræret agurker væk, er der nogen gange lidt for mange. I dag havde jeg to store agurker, der ikke var blevet spist - som var et par dage gamle, og derfor mindre sprøde. Så jeg har selvfølgelig lavet to store glas med agurkesalat:)
Se bare her:
 Man tager en agurk
 En hel masse skiver drysset med salt
 Eddike/sukker lagen

Og VUPTI så har man 2 dejlige glas hjemmelavet agurkesalat :)
(vel at mærke på 900gr. pr glas)
 Hvis der er andre der har lyst, kommer opskriften her nedenfor.
Det tager alt i alt max. 20 minutter og det er noget alle kan finde ud af .
Jeg elsker at have hjemmelavede ting på lager. Ved godt, at det er lidt mormor-agtigt, men jeg kan nu godt li' det alligevel. Vi kan lide at spise gode råvare - og med de hjemmelavede ting, er jeg sikker på at der ikke er en masse E numre i produkterne. Og så er det faktisk slet ikke så svært, som man tror inden man prøver det :)

Syltede hilsner
Helena

3 kommentarer:

  1. Hjemmelavede ting er bestemt ikke gammeldags efter min opfattelse. Tænk på hvor mange delikatesse varer i miniglas, der sælges til skyhøjepriser.
    Hjemmelavede/syltede ting er så sandelig delikatesser der vil noget :-)

    God weekend

    SvarSlet
  2. Det er også min mors og min erfaring! Det er gået HELT agurk!

    God weekend til dig også!

    Marianne
    Den Helbredende Have

    SvarSlet
  3. @Vivik: Det har du da helt ret i. Tak for det - Det er jo noget man skal være stolt af!

    @Marianne: Velkommen til min blog!
    Så må I da også igang med syltningen :)

    God weekend til jer begge

    SvarSlet

Skriv gerne en kommentar!
Jeg læser dem alle med glæde og forsøger at besvare alle :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...