tirsdag den 6. december 2011

Kom tættere på...

Jeg har fået ny linse til mit kamera. Det var en stor beslutning, da jeg synes, det er rigtig dyrt. Jeg havde heldigvis fået et dejligt gavekort til min fødselsdag, som dækkede en del af beløbet, men måtte da selv hoste op med en rimelig sum (i betrangtning af at vi er i december måned og der er masser af andre ting at bruge pengene på..)
Jeg har købt en macro linse - tror jeg nok :-) Det vil sige, at det er en, der kan tage billeder tæt på og tage portrætfotos. Jeg vil rigtig gerne kunne tage nogle smukke nærbilleder, da jeg synes mit kamera har en vis begrænsning på det punkt. Her ser I nogle af de første forsøg med den nye linse. Alle sammen taget indendørs.  Det er faktisk ret svært!!
 Orkide
 Helt tæt på..
 Kogler på adventskransen
 Endnu tættere på..
Husløg 

Indlægget i går omkring den første sne, var også med fotos af min nye macro-linse :-)
Er der nogen, der har nogle erfaringer med sådan en linse - jeg kan drage nytte af?? Jeg ku' måske lære noget :-)
På et tidspunkt vil jeg også gerne investrere i en linse der kan tage gode billeder på lang afstand, men det bliver IKKE foreløbig..
Macro hilsner
Skt.Helena

8 kommentarer:

 1. Tillykke med din nye linse - lækkert :-)

  Jeg har også lige fået macro-linse, så har ingen erfaringer endnu, men prøver mig frem. Det irriterer mig dog, at det er så mørkt i vejret, at det ikke er muligt, at komme i haven eller naturen og prøve den af ud over i weekenden.

  Jeg læser også gerne med på de svar du får her, for jeg vil også rigtig gerne lære mere :-)

  SvarSlet
 2. @Susanne:
  Tak! Ja, det er super dejligt.

  Vi må give hinanden gode råd, efterhånden som vi begge bliver mere erfarne :-)

  SvarSlet
 3. Super gode billeder :-) Og ja, at tage billeder indendørs er ikke sådan lige til. Mit (gamle) kamera kan slet ikke tage indendørs billeder ordentligt, og jeg glæder mig også til et nyt kamera.....

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 4. @Marlene:
  Tak :-)
  Så har du jo et juleønske der.. ;-)

  SvarSlet
 5. @Skipper:
  Tak for det :-)Jeg må lige øve mig lidt mere..

  SvarSlet
 6. Macro-tilykke, Helena! Jeg har også en Macrokonverter stående på min øænskeliste, skønt jeg(vi) ingen penge har. (Jeg ahr jo ingen indtjening da jeg ikke længere kan på dsagpenge, og jeg har år foran mig, inden jeg bliver rask= arbejdsduelig.

  Nå men... Hellene:
  to ting:
  1) skøøøøønnne billeder! Du er allerede god til det!
  2) hvad hedder din Macro-converter, hvor har du købt den og hvad kostede den?

  Knus på en godonsdag;
  Marianne
  Den Helbredende Have

  SvarSlet
 7. @Marianne:
  Macro-TAK! :-)
  1) tak igen - meeen synes nu selv at jeg skal øve mig lidt mere. I har nemlig kun set en meget lille del af dem jeg har taget..
  2)Aner det ikke. Gik ned til den lokale foro care butik (fordi gavekortet var dertil) og sagde hvad jeg gerne ville kunne med mit kamera. Jeg smed selv en tusse i og gavekortet var på omkring de 3. Så det er MEGET dyrt!! Havde slet ikke regnet med at bruge alle de penge på det - og så i DECEMBER!! Har også dårlig samvittighed, men familien synes, det er ok - så det må jeg vel også synes..

  Mange hilsner
  Skt.Helena

  SvarSlet

Skriv gerne en kommentar!
Jeg læser dem alle med glæde og forsøger at besvare alle :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...