fredag den 15. februar 2013

At planlægge en ferie uden planer...Modsat resten af landet har vi vinterferie i uge 8 - så derfor tager jeg nu hul på en masse dejlige feriedage sammen med familien. Vi skal ikke noget. Det vil sige, vi skal ikke i sommerhus eller på skiferie. Vi skal være hjemme.
Vi (jeg) har en masse planer for ugen... og så må vi se, hvor meget af det vi når.
I aften efter aftensmaden laver vi en masse gule post it sedler, hvor vi hver især kommer med 2 - 3 ønsker for ugen. Et ønske pr. seddel. Så sætter vi dem op på køleskabet og derefter planlægger vi så et par dage frem. For eksempel kunne Ikea shopping (gad vide, hvor den ide kom fra ;-) planlægges mandag og afslapningsdag tirsdag med gode venner til middag om aftenen. Der kan stå alt fra svømmehal, over gåtur ved stranden, til rengøring på de sedler.

På den måde håber jeg, at alle får det ud af ferien, de gerne vil og så smuldre dagene heller ikke for os, uden at vi får gjort noget sammen. Der er stadig plads til at være impulsiv, for så skubber vi bare det hele en dag eller to.

For nogen vil denne måde, at holde ferie på være helt hul i hovedet. Jeg har vist ret et stort behov for at planlægge min tid (you kind of figured that out - right?) og jeg er bange for, at komme til at overrule resten af familien, fordi jeg har så mange ting, jeg gerne vil. På denne måde kommer alle til orde og vi får afstemt vores forventninger til hinanden.

Jeg håber, at alle jer der er ved at slutte ferien - har haft det dejligt, hyggeligt og super sjovt!
Fredagshilsner
Skt. Helena

Billede lavet af post-it 
Se flere sjove post-it billeder her 


6 kommentarer:

 1. Hej! Det lyder som om der venter jer en rigtig dejlig uge, rigtig god ide' med post'it! Vi er nu på slutningen af vores ferie, og som også "kun" har været herhjemme. Det har været en skøn blanding af tid sammen, primært omkring lange måltider og lidt spil, men også med små projekter hver for sig, og for børnenes vedkommende tid til kammerater og bedsteforældre. føler at vi er ladet op, og fryder mig over at der venter os en laaang weekend forude :-) God ferie til jer

  SvarSlet
  Svar
  1. Der kom nu ikke så mange ideer ud af det som jeg regnede med.. men vi tager det hen ad vejen :-)

   Uhh ja - lange måltider sammen er bare rigtig hyggeligt! I er ladet op - og det er vel egentlig det der er meningen med at holde ferie ik'? Så godt for jer!

   Slet
 2. Ja min vinterferie er billigt til salg, har for første gang nogen sinde haft ferie i uge 7. Håber da ikke I skal nå alle de ting der står på de gule sedler:-)
  Håber I får en rigtig god ferie. Der er jo ikke rigtig vejr til at gå i haven, så er der mere tid til noget andet.
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil ikke købe den - din brugte ferie ;-)

   Havearbejde bliver der ikke meget af - jeg er endnu ikke nået til frøsåningen, så der tror jeg heller ikke der kommer til at ske så meget. Men hygge, spisning, hygge bliver der masser af :-)

   Slet
  2. Og velkommen på Skt.Helena - Det er vist første gang, jeg ser dig her - er det ikke?

   Slet
 3. - Hjemme kan være et fremragende feriemål.

  Skønne post-it-kollager:-)

  SvarSlet

Skriv gerne en kommentar!
Jeg læser dem alle med glæde og forsøger at besvare alle :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...