Jeg har kun anskaffet mig de krydderurter, jeg kan li' at anvende i min madlavning.
I min have har jeg:
Timian - 3 forskellige slags - smager dejligt i næsten al mad. Specielt godt til kartoffelpizza:)
Rosmarin - 2 slags. God til at krydre kød med.
Basillikum. Til pasta, pizza, i salater og ikke mindst til tomatsalat.. Uhmm
Oregano. Pizza og pasta
Purløg - altid godt drys på en rugbrødsmad.
Persille - både kruspersille og bredblandet persille (frøene er hjembragt fra Christiansø). Dejligt som kryddersmør.
Dild - ikke så vild med den selv, men det er andre familiemedlemmer :)
Den flotte oregano er lige sprunget ud.
og det nyder bierne godt af..
Uhmm.. at tænke sig..honning med et strejf af oregano...Uhmm :)
Lavendel.
Jo - den bruges også i madlavningen eller til lavendelsukker :) på pandekager
Bredbladet persille i stok. Jeg synes den er yndig og nænner ikke at skære den ned
Nysået persille i et smalt stykke mellem husmuren og fliserne.
Det bliver rigtig flot næste år!
Hvilke krydderurter har du i din have? - og hvad bruger du dem til?
Mynten opgav jeg for flere år siden, da den ikke er til at styre - men savner den i en Mojito drink ind imellem :)
Krydrede hilsner
Helena
Velkommen som fast læser.
SvarSletGode billeder.
Hvor har du mange spændende krydderurter.
Jeg er af den gamle skole og kender kun til Purløg og Persille.
@Landbohaven: Purløg og persille er også altid godt! :-)
SvarSletMen prøv lige noget timian, næste gang du falder over en sådan plante. Det vil du ikke fortryde :-)