mandag den 17. september 2012

Macro i drivhuset

Her er lidt macro billeder fra drivhuset. Jeg elsker macro billeder - altså de billeder, der er helt tæt på, hvor man næsten ikke kan se hvad motivet forstiller før man zoomer lidt ud. Disse er dog ikke helt så tætte, da det kræver, at jeg bruger et stativ til kameraet - og sådan et har jeg ikke (endnu).

 De hvide prikker under tomatens blade er dugdråber!
(fandt jeg ud af ved at zoome helt ind på dem)
 
  
Se al den behåring på bagsiden af tomatblomsten.
 
Når man tager billeder med macrolinsen, får man nogen gange detaljer med, som man slet ikke har lagt mærke til før. Det er en helt anden verden.
 
Macro-hilsner
Skt.Helena

2 kommentarer:

 1. Ja man opdager en helt ny skønhed når man kommer rigtig tæt på, en spændende verden. Jeg tror du går og hygger dig med det kamera... (En anelse misundelse herfra kan spores... ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Når jeg har tid, synes jeg det er rigtig hyggeligt at eksperimentere med kameraet. Jeg sørger næsten også altid for, at have det med mig i bilen - selv på en kort tur jeg har kørt mange gange - for det kunne jo være... - at jeg lige finder noget interessant at fotografere den dag - en smuk sol, nogle dyr eller andet spændende :-)
   Her i vinter vil jeg forsøge mig med portræt fotografering - Så må vi se om der kan komme noget godt ud af det.. Det er selvfølgelig mand og børn det kommer til at gå ud over :-)

   Slet

Skriv gerne en kommentar!
Jeg læser dem alle med glæde og forsøger at besvare alle :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...