søndag den 9. september 2012

Dagens høst

af tomater.
Her er tomater fra alle de tomatsorter jeg har i drivhuset.

Gul pære tomat
Black Cherry
Rød cocktail
Gourmet
Bøf tomat


Og de smager alle sammen skønt! :-)


Jeg synes, tomaterne er meget sene i år, men det har nok noget med den manglende varme at gøre. Jeg synes, at jeg på nuværende tidspunkt sidste år, var ved at drukne i tomater.. Det er jeg ikke i år. Desværre - for der er så mange skønne ting man kan bruge tomaterne til.

Forhåbentlig bliver høsten større :-)

Tomatrøde hilsner
Skt.Helena

2 kommentarer:

 1. Hej Helena

  Næste år skal jeg også have flere tomater, det jo mit første år med drivhus så skulle lige finde ud af det. Men den føelse af og kunne hente dejlige tomater, agurker og peber er bare dejlig. Jeg kunne faktisk ikke spise tomater sådan uden noget til før jeg fik mine egne men nu kan jeg spise dem direkte fra planten :O) Du har da haft mange spændende sorter. Jeg er med næste år så håber jeg abre der er plads for spirekasserne.
  Hilsen Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helle

   Det er mit andet år med drivhus og sidste år havde jeg heller ikke så mange forskellige tomater. Min Black cherry fik jeg efter et besøg hos en ven, der havde den i drivhuset. Jeg fik en enkelt tomat med hjem og tog selv frø af den. Det er nemt - så husk at tage frø fra dine tomater i år. De gule pæretomater købte jeg en pose frø af i Jem & fix. Gemini og cocktail er egne frø fra sidste år.Bøf og gourmet købte jeg som små planter hos en gartner.
   Så alt i alt lidt nyt, lidt gammelt, lidt lånt og lidt købt :-)

   Slet

Skriv gerne en kommentar!
Jeg læser dem alle med glæde og forsøger at besvare alle :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...