lørdag den 18. august 2012

Åhh nej!

Her til morgen da vi stod i køkkenet og gjorde klar til morgenmad med terassedøren åben, kom der pludselig en underlig lyd ude fra haven.. Gemalen og jeg kiggede på hinanden "Hva' var det?" Det lød lidt ubestemmeligt, men en ret høj lyd.
Vi gik hen til terassedøren og kiggede ud i haven. Vi ventede lidt og så kom lyden igen........

KYKKELIKYYYYYY

Kykkelikye?? Vi kiggede på hinanden med forbavsede udtryk.. Og så kom lyden igen - bare lige for at vi skulle fatte det. (Ganske rigtig gættet derude bag skærmen) Vi har en hane mellem vores høns! Åhh nej..  Oda er en hane... :-) Egentlig ret morsomt - hvis bare det var sket for en anden :-)

Det er Oda længst til højre i billedet

Jeg bad udtrykkeligt om 4 høner. Da vi er fuldstændig noviser på dette område, vidste vi jo ikke bedre. Men nu hvor vi har studeret hønsene lidt nærmere, kan vi godt se, at den store skiller sig lidt ud fra de andre høns (vi troede bare, det var fordi den var ældst)

Hvad vi skal gøre med den, har vi endnu ikke besluttet. Det kommer også helt an på, hvor mange af de der kykkeligkyy den har tænkt sig at komme med på en dag..
Lidt sjovt - da den havde galet første gang (det lidt forkølede vi hørte først) gjorde den det 5-6 gange i træk og siden har vi ikke hørt den. Det var som om den selv var lidt forbavset over det :-)

Tjaa sådan kan det gå en lørdag morgen i provinsen :-)

Ha' en super dag! - vi skal holde gadefest i kvarteret det meste af dagen.

Galende hilsner
Skt.Helena

P.S. Jeg glemte vist at nævne, at den lille kylling (Kylle) ligner Oda...

7 kommentarer:

 1. Hi Hi og øv,det har vi også prøvet engang,vi fik bare ene af kokke viste det sig da de blev ældre,desværre lidt et ufint trick til nybegyndere udi i hønsehold,kokke er jo ikke så nemme at komme af med som høns,men ærgerligt er det,håber alligevel i beholder ham,det er så hyggeligt når han klukker at han har fundet noget lækkert til hans høns

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har før hørt om folk der er belevt snydt, men jeg troede, at ham her var reel nok (formand for fjerkræsforeningen i lokalområdet!).. :-(
   Om vi beholder ham - kommer HELT an på hvor meget han galer :-)

   Slet
 2. Hihihaha! Min mor laver den dejligste suppe!!!
  Tror ikke et naboskab er så nemt at få en kok ind i......

  SvarSlet
  Svar
  1. Skynd jer at lægge et lille postkort hos naboerne, om der åbenbart var smuttet en hane med i købet og evt lav et kryds af på kortet om retur til jeres postkasse , med "Afliv kokken" "Leve Kokken indtil vidre " !!!!! så kender I naboernes holdning
   Andre siger at det er hyggeligt med hanegal ( ??? osse kl 4 om morgen i sommerperioden )
   X finger for jer

   Slet
  2. @Skipper :-)
   Coq au vin skulle jo også være ret lækkert Lotte :-)
   Tror måske ikke vores naboskab kan holde til det..

   @Ege
   Det var da en super god og sjov ide du kommer med. Den vil jeg tage med i mine overvejelser. Tror desværre det ene hold naboer krydser i Afliv! med det samme.. :-(

   Vi har en slags landbørnehave tæt på og de har også en hane. Det genere os ikke. Vi bliver vist nødt til at se tiden lidt an - og se om ham Oda er vild med at gale.. Det er ikke sket siden i går morgen.. såå.. måske får han lov til at leve.

   Slet
 3. Hahhaha Helena for fanden da.. tak for søndagens morgengrin :-). Håber ikke I får for mange af de der kykkiliky´ér..

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg da glad for Bettina - at jeg kan få dig til at få morgenkaffen galt i halsen :-)

   Vi gik nu også og smågrinede det meste af dagen i går. Det er da lidt morsomt! Til gadefesten i går var der nogen der (efter at ha' hørt historien) begyndte at byde på hanen :-) Vi nåede dog vist ikke over det jeg har givet for ham.

   Slet

Skriv gerne en kommentar!
Jeg læser dem alle med glæde og forsøger at besvare alle :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...