mandag den 4. juni 2012

København

Efter er dejlig weekend i København, sidder jeg og kigger billeder. De fleste er ikke specielt egnet til en haveblog. De oplagte steder at besøge for en haveblogger, havde nok været de forskellige parker/haver, botaniske have og "mit hjem er mit slot" på Frederiksberg.. Vejret var ikke specielt godt, så det var ikke, fordi man havde lyst til at gå rundt blandt våde planter og fryse - Så hellere gå fra lækre små butikker til lækre store butikker. Selvfølgelig kun for at få varmen! ;-) Vi faldt dog over nogle hyggelige grønne miljøer rundt omkring.

 Her en frodig forhave ud til en af søerne. Sortedams søen - tror jeg. Langs stien var der rigtig mange kedelige haver, men ved dette hus, havde de formået at lave en frodig, rolig og spændende forhave med masser af stauder. Det gælder jo netop om at udnytte det jord man har til rådighed, ligemeget hvor stort eller småt det er.

En hyggelig baggård tæt på Østerbrogade.
For mig et typisk billede på København.
 Vi besøgte selvfølgelig også torvehallerne, som vi har hørt så meget godt om. Et rigtig lækkert sted med en masse spændende råvarer. Her er alt hvad hjertet kan begære af frugt, grønt, blomster, olier, mad, chokolade, kaffe/te, brød, fisk, kød, is og kager. Vi valgte da også at indtage lørdagens frokost på dette skønne sted.
Et lille udvalg af nogle af de lækre råvarer. Bemærk de kæmpe store hvide asparges!

 En rigtig dejlig weekend i dejlige København. Vi kommer forhåbentlig snart tilbage.

Kjøwenhawnår hilsner
( når bønder kommer til byen :-)
Skt.Helena

2 kommentarer:

  1. Øj, en lækker forhave I kom forbi der!!! Og sikke nogle lækre krydderurter og tomater i Torvehallerne!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, man havde jo lyst til at købe det hele med hjem. Men lidt dumt i en flyver..

      Slet

Skriv gerne en kommentar!
Jeg læser dem alle med glæde og forsøger at besvare alle :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...