mandag den 18. juni 2012

Garden party

I går var vi, Skippers have og jeg, til garden party hos Keld Slot i hans flotte elipsehave. En pæn lang køretur, ikke mindst pga. en gps, der ville have os andre steder hen, end vi bad den om :-). Men med godt selskab og en masse flot natur at kigge på gik det fint.
Jeg kommentere ikke alle billederne, men har inddelt dem i afsnit. Nu synes jeg bare, I skal nyde synet - dem af jer, der ikke selv kunne være med til garden party.

Den gule have - kaldet "Det gyldne snit" Gårdspladsen, hvor der var forskellige stande med roser, clematis, stauder og andre planter


Det lange kig ad kavalergangen. Et imponerende syn.
Man kan stå på gårdspladsen og kigge gennem hele haven ud på marken i den anden ende.

 Hækkene der omkranser hver enkelt elipse og hele haven
Stemningsbilleder
 spejlbassin
 en af de mange græsser i haven
 digitalis
Tomatplanter i et hjørne af drivhuset
 fligebladet rød hyld - tror jeg nok den hedder
 chokoladeblomst i kombination med en rødbladet kløver - flot!
 Et lille stykke af græsset var urørt (ikke slået) og måtte selvfølgelig ikke trampes hen over
 Ham selv :-)
Det var næsten umuligt, at tage billeder uden en masse mennesker på, så jeg beklager, hvis jeg har taget et billede af nogen, som ikke er interesseret i at komme på bloggen.. Men der var rigtig mange mennesker og nogen gange gik vi i kø for at se de forskellige ting. Vejret holdt og der var en hyggelig stemning overalt. Jeg købte en rødbladet hyld og en helt svag lyserød geranium. Alligevel var bilen proppet med planter inden vi nåede hjem - men mere om det en anden dag ;-)

Partyhilsner
Skt.Helena

8 kommentarer:

 1. Hejsa rigtig flot indlæg om Kelds have, jeg var der selv i går ærgerligt at vi ikke mødtes, snakkede både med Tim, Marlene fra lad romantikken blomstre, nette og Lisbeth , havenarkomanen frk, anemoner og så videre . Dejlige foredrag er var. Dem nød jeg meget, da jeg ikke kan holde til at gå så meget rundt. Men en rigtig god dag . Var kommet lidt bagud på din blog, det sker jo .. Så tillykke med er års dagen. Og helt enig det skal være sjovt og læse og lave. Mange hilsner fra Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Sikke mange du fik snakket med Helle. Mon ikke det er fordi du har mødt de andre bloggere før?.. Jeg aner jo ikke, hvordan I ser ud - så vi kan sagtens ha' stået ved siden af hinanden til et foredrag :-)Nogle af jeg har godt nok billede på profilen, men de er så små at jeg ikke vil kunne genkende nogen ud fra det.. Måske vi hilser på hinanden næste gange der er et spændende arrangement :-)

   Slet
 2. Tak for turen - det var lige langt nok for mig at køre, og jeg havde iøvrigt en anden aftale. Men jeg kunne godt fornemme, at der ville være mange om budet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Vel'be'kom :-) Tog mange flere billeder, men må jo begrænse mig på bloggen..
   Det var pænt besøgt må man sige. Mon ikke Keld slot fortæller det præcise antal på sin blog.

   Slet
 3. Ja, tak for en dejlig dag! Flotte billeder du fik med der fra.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak! Skal vi slet ikke se dine billeder?

   Slet
 4. Du har fanget nogle rigtig flotte indtryk fra haven og dagen. Smukke billeder :-)

  SvarSlet

Skriv gerne en kommentar!
Jeg læser dem alle med glæde og forsøger at besvare alle :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...