søndag den 3. marts 2013

Ka' man lave en blog, kan man også lave...

Jeg har knoklet og knoklet det meste af weekenden. Og nej.. Det er ikke i haven, jeg har lagt mine kræfter. Jeg har skam knoklet med at lave en hjemmeside for en nystartet virksomhed. Det er første gang jeg prøver, men jeg tænkte, at hvis man kan finde ud af at lave en blog - så kan man vel også lave en hjemmeside. 

Jeg er ret sikker på, det ville ha' været nemmere for mig, hvis jeg havde haft min blog via WordPress - for det var her hjemmesiden skulle laves.
 Men jeg har knoklet, lavet fejl, rykket mig selv i håret, jublet når en lille detalje endelig lykkedes, sådan som jeg tror alle har det, når de begiver sig ind i et nyt program eller noget teknisk :-)
Jeg har lært en masse og synes faktisk, at jeg er ved at få styr på det meste.. (måske..)

Fotos fik jeg også taget til hjemmesiden

I morges stod jeg tidligt op til det dejligste solskin og skyndte mig ud i haven, for at klippe stauder ned og få hængt vasketøjet ud. Så jeg nåede også at være en smule ude i det skønne forårsvejr :-)

Ha' en dejlig uge!
 - Jeg synes, jeg trænger til en weekend oven på denne weekend :-)

"Webmaster"-hilsner :-) Hehe
Skt.Helena


11 kommentarer:

 1. Held og lykke med hjemmesiden. Jeg overvejede blog eller hjemmeside og tror ikke, jeg ville orke at lægge energi i begge dele; men der er klart ting, man bedre kan gøre på en hjemmeside.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hjemmesiden jeg har lavet - er ikke til mig selv. Det er til et nystartet firma.

   Jeg synes klart en blog er bedre til det jeg laver jer på siden

   Slet
 2. Held og lykke og god fornøjelse med hjemmesiden. Sådan noget IT, synes jeg kun man lærer ved at prøve sig frem, og det kan tage sin tid inden det lykkes. Men så er det altså også en sejr når man ender med at kunne noget nyt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Ja, jeg kan allerede en masse nyt.

   Slet
 3. Det er da flot at du sådan lige laver en hjemmeside. Når jeg skal have sådan noget lavet sender jeg bud efter min søn:-), jeg er bestemt ikke særlig teknisk anlagt.
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
  Svar
  1. Er også lidt stolt Lene :-) Selv om jeg ikke er helt færdig endnu..
   Dejligt at have en søn, der kan den slags!

   Slet
 4. Selvfølgelig kan du lave en hjemmeside! Og jeg har et gæt på hvem siden er til og ønsker personen Held og lykke!
  Sikke en pakke du fik med posten. Jeg har bestilt hos Frøtorvet og det var ikke helt den samme oplevelse. Tror Frøbutikken har fundet fidusen med os kvinder. En lille men smuk gave gør underværker!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja da.. :-) Kendte ikke WordPress inden - det gør det en hel del sværere. Jeg er ganske sikker på du har gættet rigtigt Lotte. Siden skulle gerne være oppe og køre sidst på ugen.

   Pakke fra frøbutikken var rigtig fin - og det betyder da rigtig meget. I hvert fald har jeg lyst til at handle der igen en anden gang.

   Slet
 5. Du er da totalt cool, for det er virkeligt et frustrerende arbejde, som jeg ikke tør kaste mig ud i!
  Og med det foto du viser bliver jeg lidt nysgerrig på hvad dit firma går ud på? Hm...interessant synes jeg!

  Dejlig aften fra
  Katinka

  SvarSlet
 6. Hej Katinka
  Tak for det :-) Nu er den heldigvis snart ved at være klar. Det har jeg vist sagt nogle gange nu og så har der alligevel været mange timers arbejde i det tilbage..

  Det er ikke mit firma - men min mands. Han er lige sprunget ud som selvstændig med egen tegnestue :-) Derfor billeder med tegninger og en målestoks-lineal.

  Også en ny dejlig aften til dig :-)
  Helena

  SvarSlet

Skriv gerne en kommentar!
Jeg læser dem alle med glæde og forsøger at besvare alle :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...