Man tager...
små vatrondeller - de er fine at så på :-)
Så er der sået og allerede efter en - to dage spirer frøene
..efter en uge
Et par dage senere er karsen spise- og klippeklar
På køkkenbordet står også - en frisk timian og..
..frisk basilikum
Så nu gælder det bare om at bruge det hele så meget som muligt. Jeg læste for kort tid siden på en blog om, hvordan karse kommer til at se ud, hvis ikke man klipper af den.. Den får lilla blomster! Det skal helt klart prøves her til sommer. Så må jeg jo se om jeg kan holde fingrene fra den :-)
Karseklippede hilsner
Skt.Helena
Det er så lækkert med lidt karse i vindueskarmen. Jeg såede også noget for et par dage siden, så jeg må lige vente lidt endnu.
SvarSletJeg synes nu, det går rigtig stærkt. Er sikker på, at du kan høste af det næste weekend :-)
SletDet kalder bestemt på en æggemad det lækre grønne drys.
SvarSletFår karsen lilla blomster ? Så længe har jeg aldrig haft det stående, men jeg kunne da godt tænke mig at se det.
ja det er en god kombi - æg og karse :-)
SletJa det gør! - og de små blomster så ret søde ud. Jeg vil prøve at så lidt i en krukke, når vi kommer lidt længere hen på sæsonen - skal nok melde tilbage med resultatet :-)
Sjovt nok, jeg har også lige sået karse. Den står i køkkenvinduet og er næsten spisbar.
SvarSletJeg vil da også prøve det med at få den til at blomstre med lilla blomster. Altså med næste såning ;-)