mandag den 19. december 2011

Hjemmelavet konfekt

Søndag formiddag lavede min søn og jeg årets julekonfekt. Jeg tror, det blev rigtig lækkert (har nemlig ikke smagt det endnu). Vi plejer altid at lave figurer i forskellige farver og former for børnenes skyld - og fordi sådan gjorde vi i min barndom. I år har vi lavet det mere voksenagtigt med chokoladeovertræk og kun meget få ting blev med farvet marcipan. Men mon ikke det alligevel forsvinder som dug for solen, som det plejer :-)

 Små røde hjerter med chokolade
 Der produceres på livet løs
 Chokoladen smeltes Uhhmmmm
 Marcipansnitte med blød nougat og hasselnød på toppen
 Marcipan med romrosin i midten og krymmel - Min favorit!
 Det lækre marcipanbrød med blød nougat, romrosiner,  tyk chokolade og sølvperler udenpå.
Gemmes til juleaften, hvor vi skære tykke stykker af det.


Håber dine tænder løber i vand - mine svømmer i hvert fald over :-)


Lækre hilsner :-)
Skt.Helena

4 kommentarer:

  1. @Bettina:
    :-) Det er bare i orden! Hehee

    SvarSlet
  2. hehehe...der skete lige det samme her - er du svedt, hvor det trækker mundvand.

    SvarSlet
  3. Design A la Camara:
    hehhe :-)
    Og de smager himmelsk sku' jeg lige hilse og sige.. ;-)
    (Gad vide om der er mere tilbage til juleaften??!)

    SvarSlet

Skriv gerne en kommentar!
Jeg læser dem alle med glæde og forsøger at besvare alle :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...