søndag den 25. november 2012

Jeg har brug for jeres hjælp

Sort,sort samvittighed....
Så lang tid har jeg aldrig været væk fra bloggen før (over en måned). Jeg beklager - men november drænede mig mere end den plejer. Dog har jeg stadig fået læst lidt med hos andre bloggere - og jeg har løbende fået taget billeder, så der var til nye blogindlæg - De blev bare aldrig skrevet..
NU er jeg tilbage :-)

... Og her var det så, jeg begyndte på et indlæg om haven - skrev og skrev og ville så hente billeder for, at understrege teksten (hvad er en blog uden billeder?!) Men nixen bixen.. Det kunne jeg ikke få lov til - Jeg får en meddelse om, at jeg ikke har mere plads til at uploade billeder til min blog!! HVAD!!
Her gik jeg og troede, at jeg havde al den plads, jeg havde lyst til - lidt naivt måske, men ikke desto mindre sandt :( 
What dælan do we do? (nissesprog i anledningen af den snart forestående december)
Tjaa - det er så her, jeg ber' om jeres hjælp. Hvad gør I andre bloggere? Har I jeres billeder hos picasa og henter dem derfra? Giver det mere plads - eller skal jeg til at betale for at sætte mine egne billeder på min egen (godt nok gratis) blog???
Jeg forstår ikke helt, hvorfor det er et problem, at mine billeder ligger på min egen pc og jeg så uploader dem til bloggen efterhånden, som jeg skal bruge dem. Sådan troede jeg, det var nemmest. Lad mig høre, hvad I andre gør - Og helst ikke noget, der er alt for indviklet, da jeg ikke er nogen teknik-nørd.

POKKERS! Jeg bobler af masser af indlæg og så vil det bare ikke lykkes.

Frustrerede hilsner..
Skt. Helena
 
 
Første blogindlæg uden et eneste billeder.. Grrrrrr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...